Vergeet je dieet en voed je eigen plaaggeest

Heb je problemen met te veel, te weinig of verkeerde voeding eten?

Leer, beoefen en pas het toe in deze dag training

Wat mag je verwachten
Gedachten en gevoelens zijn jouw innerlijke plaaggeesten wanneer ze in jezelf een conflict veroorzaken. Bijvoorbeeld je hebt besloten om door de week geen zoetigheid meer te nemen. Op een dag wordt jou een heerlijk taartje aangeboden. Jouw voornemens worden uitgedaagd en er ontstaat een innerlijk conflict. Je gaat dan de strijd aan met jouw plaaggeest.
Helaas is er altijd een verliezer als je ergens tegen strijd of vecht. Maar wanneer je iets op de juiste manier voedt dan zijn er alleen maar winnaars.
Tsultrim Allione heeft hiervoor een vijf stappen proces ontwikkeld, die ze beschrijft in haar boek ‘Feedings your Demons’. (Nederlandse titel is ‘bevrijd je demonen).
Bij het ontwikkelen van deze methode heeft Tsultrim gebruik gemaakt van een oude boeddhistische wijsheid, de chöd beoefening.

De beoefening van ‘feeding your demons’ staat niet op zichzelf. In de westerse psychologie zijn de methoden vanuit de NLP werken met subpersonen en vanuit de cognitieve therapie, de voice dialogue ook helpend voor het werken met innerlijke conflicten in onszelf.

Op deze dag leer je door verschillende beoefeningen hoe je met je innerlijke conflicten om kunt gaan waardoor je niet of veel minder het gevoel van strijden en onmacht hebt over je eigen voeding. Door jezelf te voeden creëer je weer een goed en tevreden gevoel bij het maken van je eigen voedingskeuzes.

De beoefening komen o.a. uit de NLP, mindfulness en boeddhistische  psychologie.  

 

Wat bereik je
Jouw innerlijke conflicten veranderen in innerlijke vriendschappen. Deze helpen je om gevoelens en gedachten zodanig te voeden waardoor je met tevredenheid de juiste voedingskeuzes maakt. 

Vrijdag 15 april van 9.15 tot 17.00 uur

Meditatiecentrum omgeving Rossum bij Oldenzaal

Prijs €95,- inclusief koffie, thee, versnapering en werkboek.

Opgave kan via de mail: info@voedingsschool.nl