Eetgewoonten veranderen begint bij je brein en hart te voeden

Heb je ooit in je leven één of meerdere diëten gevolgd of jezelf tijdelijk bepaalde voedingsmiddelen verboden? En na verloop van tijd viel je weer in je eigen oude voedingspatroon? Of lukt het je maar niet om van snoep of hartige snacks af te blijven? Dan ben je zeker niet de enige die dit overkomt.
We hebben allemaal ons eigen unieke, soms grillige voedingspatroon dat gevormd wordt uit vele factoren zoals; cultuur, hoe je als kind bent opgegroeid, de invloed van je familie, vrienden, sociale omgeving  en hoe ‘het hoort te zijn’.
Het verleden en wat we tot nu toe hebben meegemaakt, (her)programmeert continu ons brein waaruit gedachten, gevoelens en (eet)gedrag ontstaat. En we vergeten vaak wat we onszelf werkelijk gunnen, de wens van ons hart.
Bij het intakegesprek bepalen we samen welke eetgewoonte je graag wilt veranderen ten behoeve van je eigen gezondheid, vitaliteit en welzijn. In de vervolgsessies gaan we hiermee aan de slag met oefeningen uit de NLP en mindfulness methoden.
Meer weten over NLP en mindfulness? lees verder>>

tarief & vergoeding

Steeds weer ervaar ik dat deze begeleiding zo helpend en waardevol kan zijn voor blijvende veranderingen van je eetgewoonten. Omdat deze individuele sessies niet vergoed worden door zorgverzekeraars is het tarief op het bruto (gezin)inkomen per jaar gebaseerd.
Het kennismakings- en intake gesprek (30 – 45 minuten) is voor ieder € 50,-
Per vervolgconsult (45 – 60 minuten):

Groep A tot € 30.000 bruto is € 59,-
Groep B € 30.000 tot € 50.000 bruto is € 75,-

Groep C € 50.000 tot € 100.000 bruto is € 99,-
Groep C €100.000 of meer is € 120,-

Ter controle vraag ik alleen om het bruto (gezin)inkomen per jaar mee te nemen naar het eerste gesprek, zodat ik kan zien in welk groep je valt.

Is er ook sprake van een voedingsadvies om medische reden, dan kan in overleg het intakegesprek vergoed worden vanuit de voeding & diëtetiek.

afspraak maken

Telefonisch kunt u een afspraak maken voor een consult. De consulten vinden plaats op dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Ik ben bereikbaar op tel.: 06-53728161. Tijdens de consulten neem ik de telefoon niet op. Probeer het later nog eens of bel tijdens de telefonische spreekuren op maandag t/m vrijdag tussen 12.00 tot 13.00 uur.

Afspraak annuleren

Bij het niet nakomen van een afspraak of het annuleren van een afspraak binnen 24 uur, wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening