Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan?

Heb je last van eetbuien, een eetverslaving of een haat-liefde verhouding met het eten? En wil je er serieus mee aan de slag? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.
Tijdens dit gesprek maken we een analyse van het probleem, we maken helder wat je doelen en wensen zijn en bespreken welke aanpak het beste bij jou past.

Daarna bepaal jij zelf of je de uitdaging met jezelf wilt aangaan. 

 

In de vervolgsessie(s) help ik je inzicht te geven in hoe jij je eet- en/of gewichtsprobleem instant houdt. Mijn ervaring is dat deze inzichten heel verrassend kunnen zijn. Vaak hebben we in het verleden een overtuiging vastgelegd waar we niet bewust van zijn. Je krijgt oefeningen aangeboden om de gewenste veranderingen te bereiken.

Een voorbeeld uit de praktijk.
Wanneer Lisa ’s avonds alleen thuis is, heeft ze veel behoefte aan zoetigheid. En als ze zichzelf iets zoetigheid toestaat, dan is de rem eraf en moet alles op. Als kind was Lisa vaak ’s avonds alleen met haar oudere buurmeisje die kwam oppassen omdat haar ouders onregelmatige avonddiensten hadden. Het buurmeisje ging huiswerk maken waardoor Lisa zich eenzaam voelde.
Van haar ouders mochten Lisa en haar buurmeisje dan onbeperkt snoep en koek pakken wat ze dan ook gretig deed.
Hier heeft Lisa onbewust een overtuiging vast gelegd dat bij het alleen zijn en eenzaam voelen gekoppeld is aan veel zoetigheid eten.
Door oefeningen heeft Lisa deze overtuiging kunnen ontkrachten en heeft nu veel minder behoefte aan zoetigheid. Ze kan nu naar behoefte af en toe iets zoets eten waar ze dan ook werkelijk van kan genieten.

tarief & vergoeding

Steeds weer ervaar ik dat deze begeleiding zo helpend en waardevol kan zijn voor blijvende veranderingen van je eetgewoonten. Omdat deze individuele sessies niet vergoed worden door zorgverzekeraars is het tarief op het bruto (gezin)inkomen per jaar gebaseerd.
Het kennismakings- en intake gesprek (30 – 45 minuten) is voor ieder € 50,-
Per vervolgconsult (45 – 60 minuten):

Groep A tot € 30.000 bruto is € 59,-
Groep B € 30.000 tot € 50.000 bruto is € 75,-

Groep C € 50.000 tot € 100.000 bruto is € 99,-
Groep D €100.000 of meer is € 120,-

Ter controle vraag ik alleen om het bruto (gezin)inkomen per jaar mee te nemen naar het eerste gesprek, zodat ik kan zien in welk groep je valt.

Is er ook sprake van een voedingsadvies om medische reden, dan kan in overleg het intakegesprek vergoed worden vanuit de voeding & diëtetiek.

afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een intakegesprek?
Mail dan naar info@voedingsschool.nl en vermeld je telefoonnummer. Ik streef ernaar dat ik binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je opneem.
Wil je toch liever bellen? Op werkdagen tussen 12.00 en 13.00 uur ben ik telefonisch goed bereikbaar. Andere tijden is de kans dat ik in gesprek ben. Laat dan een voicemail bericht achter.